Fedélzeti wifit kaptak a KLM Dreamlinerei

A Holland Királyi Légitársaság legújabb Boeing 787-es repülőgépein már elérhető a fedélzeti wifi szolgáltatás, a KLM 2017-től a hosszú távú flotta összes járatán kiépíti a vezeték nélküli internetkapcsolatot.

A légitársaság új szolgáltatása lehetőséget biztosít, hogy az utazók a levegőben is folytathassák a munkát, illetve ezalatt se maradjanak le a közösségi média eseményeiről. A Whatsapp és a Facebook mellett már a KLM új fedélzeti portálja is használható repülés közben, hasznos információkat szolgáltatva az utazással kapcsolatban, legyen szó akár a célállomásról, vagy a járat típusáról.

A fedélzeti wifi szolgáltatásért a Business Class és az Economy Class osztályokon egyaránt hitelkártyával fizethetnek az utasok. Két módon érhetik el a világhálót: a Light csomag 40 megabájt adatforgalmat biztosít, a Flight csomaggal pedig 120 megabájt böngészhető el 19,95 euróért, mindkét opció 24 óráig érvényes. A technológiai hátteret a Panasonic biztosítja a szolgáltatáshoz.

A fedélzeti wifi jelenleg az alábbi járatokon érhető el: Abu Dhabi, Bahrein, Dubai és Rio de Janeiro. 2016 nyarától pedig tovább bővül a Dreamlinerrel kiszolgált célállomások listája: Delhi, Osaka, Hangcsou, Csengtu, Hsziamen.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.