Fedélzeti fejlesztések a Lufthansánál

Március elején mutatja be a német légitársaság új, premium economy osztályát, amelyet 2015 végéig minden hosszú távú gépen kialakítanak, de további fedélzeti újdonságokkal is készülnek, hogy elérjék az „ötcsillagos légitársaság” státuszt.

A légitársaság utasai már régóta szorgalmazzák a premium economy osztály bevezetését, amely egyaránt szolgálja majd az igényesebb szabadidős turistákat és a szűkebb büdzséből gazdálkodó üzleti utazókat, de árában sokkal inkább az economy class-hoz közelít.

Egy másik fedélzeti újdonság is hamarosan debütál: a hosszú távú járatokon már sikerrel szereplő FlyNet wifi után a Board Connect segítségével az utasok a vezeték nélküli hálózat segítségével tabletjükre tölthetnek le szórakoztató tartalmakat a rövid távú járatokon. Ugyanakkor az utasok kérésének megfelelően a fedélzeti mobiltelefon-használatot – bár a technológia immár lehetővé tenné – továbbra sem engedélyezik.

A Lufthansa mindezek mellett két éven belül el szeretné érni a Skytrax által megítélt „ötcsillagos légitársaság” minősítését, amellyel világszerte csak 7 fuvarozó büszkélkedhet. A First Class már megszerezte a címet, a cég vezetői ezt szeretnék kiterjeszteni minden osztályra és szolgáltatásra.

 

 

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.