Extra nagy parkolókat adott át a Budapest Airport

A nyári utazási csúcsidőszak előtt XXL méretű parkolót adott át a Budapest Airport, amelyet elsősorban a kisbusszal és nagyobb szabadidő autókkal, az ún. SUV-okkal érkezők számára alakítottak ki.

Mostantól extra széles, XXL-es méretű parkolóhelyeket is választhatnak a Budapest Airport 2. Termináljára egyterűvel, minibusszal vagy szabadidő autóval érkező utasok az ún. Terminal Parkoló területén. A Budapest Airport a parkoló áttervezésével 95 új, megnövelt méretű parkolóhelyet alakított ki, amiket a normál méretű autókkal megegyező áron lehet igénybe venni. Az XXL-es parkolóhelyek kiválóan alkalmasak például a nagycsaládosok vagy a sok poggyásszal érkező utasok igényeinek kiszolgálására, különösen, ha nagyobb járművel érkeznek a repülőtérre. Ily módon az utasok és a poggyász kirakodása kényelmesebbé és biztonságosabbá válik a nyári utazási csúcsidőszak idején. Emellett, az XXL-parkolóhelyek előre is foglalhatók az interneten a www.bud.hu weboldalon keresztül, ráadásul kedvezményes áron.

A Budapest Airport további 11 széles, kifejezetten az turistabuszok és a folyami hajókra érkező utasok buszai számára alakított ki megfelelő méretű parkolóhelyeket – közelebb a 2. Terminál épületéhez. Az új autóbuszos megállóhelyeket azért hozta létre a Budapest Airport, hogy csökkentse a potenciális zsúfoltságot a 2. Terminál előtti járdáknál a nagy nyári utazási szezonban és hogy bővítse a buszos parkolók kínálatát.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.