Európából erősít a tajvani China Airlines

A 2017-es év jelentős pozitív változásokat hozott a China Airlines (CI) európai vonalhálózatában. Az eddigi Bangkokon és Delhin keresztüli leszállások megszűntek és a heti 22 járat non-stop közlekedik Európa és Tajvan között.

A magyar utasok számára különös fontossággal bír, hogy a Bécsből kiinduló járatok száma heti ötre emelkedett. Ez a járat a legnépszerűbb a Budapestről induló utasok körében, mivel az Austrian Airlines járataival vagy busszal is elérhető Schwechat. Természetesen a jegyárak érvényesek bécsi vagy budapesti kiindulással.

Európából a magyar utasok Amszterdamon, Frankfurton, Rómán, Bécsen és Londonon (Gatwick) keresztül repülhetnek közvetlenül a Kínai Köztársaságba majd onnan további távol- keleti és ausztrál-ázsiai célállomásokra. Újdonság a londoni járat, amely 2017. decemberében kezdte meg az üzemelést és 13 óra alatt teszi meg az utat a két főváros között.

Az Európából kiinduló járatok nagy része a világ legmodernebb utasszállítója, az AIRBUS-350-900-zal közlekedik. Maximális kényelmet, különleges belső kiképzést és az eddigieknél lényegesen magasabb szintű beltéri légáramlást biztosít az utasok számára. Frankfurtból a Boeing 777-esek bonyolítják a forgalmat.

Európából Airbus-350-900-as gép közlekedik

 

Tajpejből további közvetlen összeköttetést biztosít a légitársaság számos célállomásra: Indonéziába (Bali, Jakarta és Surabaya) Vietnámba (Saigon és Hanoi), Malajziába, Szingapúrba, Hong Kongba, a Fülöp-szigetekre, Kambodzsába, Mianmarba, Dél-Koreába (Szöul, Pusan), valamint Kína 27, Japán 14 városába. Nagyon népszerűek az Ausztráliába (Melbourne, Brisbane és Sydney) és az Új-Zélandra (Auckland és Christchurch) közlekedő járatok. Az ausztrál-ázsiai régióba történt járatsűrűség növelése következtében már közvetlen tajpeji átszállással is lehet tovább utazni. 2017. decemberétől a Tajpej és Sydney közötti járatok számát napi kettőre emelték.

Aki szeretné megismerni Tajpejt, az választhatja a hosszabb átszállási időt, így lehetőség nyílik egy, a China Airlines által biztosított ingyenes városnézésre repülőtérről repülőtérig. A magyar útlevéllel rendelkező utasok vízum nélkül léphetnek a Kínai Köztársaság területére.  Kuriózumnak számítanak az olyan célállomások, mint Guam és Koror, valamint Hawaii, ahova szintén el lehet jutni Tajpejen keresztül is.

100-100 magyar fiatal utazhat a Working  HolidayScheme ( WHS )  államközi egyezmény keretében egy éves kint tartózkodásra  Tajvanra vagy Új- Zélandra. A CI kedvező utazási lehetőségeket kínál a kiutazóknak és további tájékoztatást nyújt a WHS vízummal kapcsolatban az érdeklődőknek.

Számos célállomásra ajánl a  China Airlines rendkívül kedvező piaci árakat és kiváló csatlakozásokat, így például Denpasar, HoChiMinch City, Hanoi vagy  Manila már megkapható 219.000 forinttól. A piacon a legjobb árakat kínálja Ausztráliába és Új-Zélandra már 299.000 forinttól.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.