Előfoglalási funkció a Lufthansa WorldShopban

A Lufthansa utasai minden eddiginél egyszerűbben és kényelmesebben vásárolhatnak a felhők felett. Mostantól a szabadidős és üzleti céllal utazók ugyanis járatuk indulása előtt lefoglalhatják a kívánt árucikkeket a Lufthansa WorldShop fedélzeti kínálatából.

www.LH.com/preflight-shopping címen leadott előfoglalás nem kötelez vásárlásra, és akár az utazás előtt négy nappal elvégezhető. Az utasok a fedélzeten megtekinthetik az előzetesen lefoglalt termékeket, és vásárlás esetén készpénzzel, bankkártyával vagy törzsutas-kilométerekkel egyenlíthetik ki az ellenértéket. Az online rendeléssel szemben a fedélzeti vásárlás alkalmával a vásárlók döntés előtt megtekinthetik a kiválasztott terméket, és igény esetén tanácsot kérhetnek a felkészült légiutas-kísérőktől.

A kínálatban mintegy 180 prémium termék szerepel – a technológiai és szórakoztató‑elektronikai termékektől kezdve az exkluzív kozmetikai cikkeken és parfümökön át az órákig és a gyermekjátékokig.

Az előfoglalási szolgáltatás elérhető a Lufthansa minden interkontinentális járatán, és egyes fedélzeti vásárlást kínáló európai járatokon.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.