Élménykávézó, egészséges ételek és pezsgő Dubajban

Befejeződött a Dubaji Nemzetközi Repülőtér B-szatelitjében található Emirates Business lounge átalakítása, amely két év alatt 11 millió dollárból valósult meg.

Az Emirates Business osztályon utazókat három új koncepció szerint kialakított vendéglátó egység várja a dubaji reptéri Business váróban. A különböző igényeknek megfelelő étel- és italkoncepciók között megtalálható a Costa Coffee-val közösen megálmodott élménykávézó, ahol baristák készítik el a kávékülönlegességeket, a Voss Víz közreműködésével létrejött, egészségesebb alternatívákat kínáló Egészség-sarok, valamint egy exkluzív Moët & Chandon pezsgő lounge.

Az Emirates First osztályú és Business osztályú utasai, illetve a légitársaság törzsutas programja, az Emirates Skywards Platina-, Arany- és Ezüst fokozatú tagjai által ingyenesen igénybe vehető lounge így három új és további hét helyszíne a séfek által frissen készített gourmet fogásokkal, valamint prémium minőségű bor-, rövidital- és pezsgőválasztékkal várja a vendégeket.

Az egészségtudatos utasok számára az Emirates a Voss Vízzel közösen alakította ki az Egészség-sarkot. Itt az utasok friss gyümölcsök és tiszta víz alapú italok, valamint gourmet szendvicsek, wrapok és saláták széles választékából szemezgethetnek. Az italkínálatban gyümölcslevek és smoothie-k is találhatók.

A lazításra vágyó vendégeket az exkluzívan az Emirates számára létrehozott Moët & Chandon lounge várja, ahol nem csak a pezsgők, hanem a hozzájuk kínált falatkák is széles választékban állnak rendelkezésre. Az étlap havonta megújul, és olyan ételkülönlegességeket tartalmaz, mint a Moët & Chandon Grand Vintage 2006 mellé ajánlott, noriba göngyölt füstölt lazac wasabis majonézzel, vagy a maracujás-jázmin teás macaron egy pohár Moët Nectar Impérial kísérőjeként.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.