Elindult a Ryanair billundi járata

A magyar utasok számára további úti célt kínál a nyáron a Ryanair azáltal, hogy Billundot is felvette nyári menetrendjébe. Az első járat május 16-án érkezett meg a magyar fővárosba.

billund_1.jpgA magyar utasok számára további úti célt kínál a nyáron a Ryanair azáltal, hogy Billundot is felvette nyári menetrendjébe. Az első járat május 16-án érkezett meg a magyar fővárosba.

Billund csupán egy a Budapestről közlekedő ír diszkont légitársaság, a Ryanair által nyitott 30 útvonal közül, amely hozzájárul a turizmus növekedéséhez Magyarországon. A Ryanair heti három alkalommal indítja billundi járatát: szerdán, pénteken és vasárnap.
Így május 16-től kezdődően a magyar utasok is kikapcsolódhatnak a billundi LEGOLAND® élményparkjában, amely egyike Dánia legfontosabb turisztikai célpontjainak és tökéletes helyszín családi nyaraláshoz vagy rövidebb kikapcsolódáshoz is. Billund üzleteinek széles választékával, a környező vidék természeti szépségeivel, a szomszédos városok pedig egyéb lehetőségek széles tárházával, mint például múzeumok, állatkert, bárok, éttermek várja az oda látogatókat.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.