Együttműködik a Germanwings és az Austrian

A Germanwings és az Austrian Airlines a jövőben szoros együttműködésbe kezd. A Lufthansa két leányvállalata első lépésként egy úgynevezett Interline-megállapodást köt, így egyetlen utazáson belül mindkét légitársaság járatait kombinálni lehet egymással.

germanwings.jpgA Germanwings és az Austrian Airlines a jövőben szoros együttműködésbe kezd. A Lufthansa két leányvállalata első lépésként egy úgynevezett Interline-megállapodást köt, így egyetlen utazáson belül mindkét légitársaság járatait kombinálni lehet egymással.Az Austrian Airlines-szal folytatott együttműködés következtében például a Germanwings utasok számára a bécsi repülőtéren lehetővé válik az átszállás és mostantól kezdve az utasok egyetlen foglalás során mindkét légitársaság járatait kombinálhatják egymással, egyetlen Austrian repülőjegyen. Mindezzel időt takarítanak meg a foglalás alatt, továbbá még rugalmasabban tervezhetik meg utazásaikat.
Az együttműködés eredményeként Bécsből Hannover és Stuttgart, Köln/Bonnból Bécs, Salzburg és Klagenfurt felé nyílik meg a légi összeköttetés. 2012 márciusától az együttműködés codeshare-megállapodásokkal bővül majd.
A megállapodás mindkét légitársaság utasai számára új célállomásokat tesz elérhetővé. Köln/Bonnból indulva például bécsi átszállással vonzó úticélokra juthatnak el szerte a világon. A Bécsből érkező átszálló utasok is hasonló előnyökre tehetnek szert a Germanwings Köln/Bonnból, Stuttgartból és Hannoverből induló járatainak köszönhetően.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.