Egyszerűsíti a járatmódosítást a Wizz Air

A Wizz Air, új, egyszerűbb járatmódosítási eljárást vezet be, amelynek során változtatható az utazás időpontja és útvonala, a járatmódosítási díj befizetése esetén.

Ez az eredeti jegyár 50 százaléka, plusz a különbség az eredeti és az új járatra érvényes viteldíjak és poggyászdíjak között.

A Wizz Air utasainak már eddig is lehetőségük nyílt, hogy módosítsák utazásuk időpontját és útvonalát online, az ügyfélszolgálaton vagy a reptéri közvetítőkön keresztül. Az utasok elkerülhetik a módosítási díjat, ha az eredeti jegyet Plus viteldíjjal foglalják, vagy ha megvásároljuk a WIZZ Flex szolgáltatást. A Plus viteldíj és a WIZZ Flex szolgáltatás egyaránt lehetővé teszi a járatmódosítást, korlátlan alkalommal.

“Az egyszerűsített járatmódosítási díj bevezetése része szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésének, amellyel célunk, hogy utasaink nagyobb választási lehetőséget kapjanak, biztosítva a legjobb utazási élményt a foglalástól egészen az utazási befejezéséig” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.