Egyszerűsített foglalással vonzza az üzleti utasokat az easyJet

Az easyJet új szolgáltatást vezet be vállalati ügyfelei számára, amelynek segítségével egyszerűbbé és gyorsabbá válik a foglalás.

Az Inclusive Fare csomaggal egy lépcsőben, kedvezményesen vehetik igénybe az easyJet szolgáltatásait az ügyfelek, így összevontan foglalhatnak jegyet, ülőhelyet, és feladott poggyászukat sem külön kell intézniük.

Az easyJet csak ebben az évben már több mint 10 millió üzleti utast szállított, és kutatásainak eredményei rávilágítottak, hogy újabb szolgáltatásokkal, csomagokkal azok a vállalati utasokat is elérhetőek, akik jelenleg a hagyományos légitársaságokkal repülnek. A céges utazóknak így az alábbi megoldásokat kínálja:

Standard díj: az easyJet azoknak ajánlja, akik csak a kiválasztott szolgáltatásért kívánnak fizetni, elérhető a GDS rendszerén és a www.easyJet.com oldalon keresztül

Inclusive Fare: az összevont szolgáltatások közé tartozik egy 20 kg-os poggyász feladása, ülésfoglalás az alacsonyabb árfekvésű ülőhelyek közül és a hitelkártya használat, kedvezményes áron. Az új Inclusive Fare csomag csak a GDS rendszeren vagy az easyJet API-n keresztül elérhető.

Flexi Fare: az üzleti utasokat célzó szolgáltatás része, hogy az utazók akár két órával a járat indulása előtt is módosíthatják a repülés időpontját, a repülőgép elején foglalhatnak ülőhelyet, elsőbbségi beszállásra jogosultak, emellett nem kell külön díjat fizetniük a foglalás és a feladott egy darab 20 kg-os poggyász után sem. Bármely foglalási rendszeren keresztül elérhető.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.