Egyszerűbb amerikai belépés az Air Canadával

Az elmúlt években az USA-ba való beléptetés körülményesebbé és hosszadalmasabbá vált, de az Air Canada Rouge Budapest és Torontó között május 19-től közlekedő járatainak utasait ezek a kellemetlenségek nem érintik.A kanadai átszállással, a repülőtéren üzemelő pre-clearance rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen repülhetnek a magyar utasok is Amerikába.

Az Air Canada Rouge utasainak okmány- és biztonsági ellenőrzését, szűrését ugyanis a Toronto Pearson repülőtéren végzik, és ezt követi ugyanitt a pre-clearance eljárás, így az Egyesült Államokba tartó átszálló utasok kényelmesen és gyorsan, a zöld folyosókon keresztül léphetnek be az USA repülőtereibe.

A közel 10 órás repülőúton, a gyermekek felhőtlen időtöltéséről az Air Canada Rouge „Rúzs Légikísérői” (Rouge Crew) gondoskodnak, akiket nem máshol, mint a Disney Institue-ban képeztek ki kifejezetten erre a feladatra. A gyerekek mellett természetesen a felnőttek is kiváló szolgáltatokban részesülnek: a szokásos kényelmi megoldásokon túl iPadet kölcsönözhetnek, előre feltöltött extra tartalommal, és a repülést „Premium Rouge” ülésekben élvezhetik, hogy még kényelmesebben teljen az utazás a finom borok és ízletes ételek társaságában.

Az Air Canada Rouge egyedülálló a Budapest Airport kínálatában, ugyanis a kanadai légitársaság az egyetlen hosszú távú észak-amerikai járatot üzemeltető cég, mely ráadásul gyors és kényelmes belépést biztosít az Amerikai Egyesült Államokba. A Toronto-Budapest között heti hat alkalommal közlekedő járat idén május 19-én kezdi meg üzemelését Boeing 767-300ER típusú repülőgépével.  A kizárólag nyári időszakban, szezonálisan üzemelő járat október 29-ig közlekedik a két város között.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.