Egy éves az Air Serbia budapesti járata

Az Air Serbia néhány napja ünnepelte egy éves budapesti járatát, amely nagy sikert aratott a hazai utazók körében. Belgrádból további bővítések várhatóak.

A kívül-belül megújult, elegáns megjelenésű és modern flottával repülő Air Serbia légitársaság 2014. március 30-án indította el járatát Belgrád és Budapest között. A két főváros között napi járat közlekedik, Belgrádból pedig az elmúlt 1 év leforgása alatt már több mint 40 európai városba – elsősorban a mediterrán régióban – létesített a légitársaság egyszerű és gyors összeköttetést. Az Air Serbia az  Etihad Partner státuszát kihasználva, partner légitársaságokkal közösen 53 ország több mint 110 városába üzemeltet járatokat kedvező csatlakozással.

A magyar utasok körében eddig Athén, Larnaca, Szófia, Tivat, Bukarest, Abu Dhabi, Melbourne és Sidney voltak a legnépszerűbb célállomások.

Az Air Serbia hosszú távú tervei közül a magyar utazóközönség számára a belgrádi csatlakozással üzemelő New York-i járat a legizgalmasabb terv, ezzel kapcsolatban jelenleg az amerikai hatóságok jóváhagyására vár a légitársaság.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.