Díjat nyertek a Lufthansa First Class várói

A legjobb értékelést kapta a Lufthansa a “World Airline Awards 2013” díjkiosztón és elnyerte a “Legjobb Légitársasági First Class Váró”, a “Legjobb Nyugat-Európai Légitársaság” és a “Legjobb Transzatlanti Légitársaság” díjat.

Az elmúlt 10 hónapban a világ mintegy 100 országának több mint 18 millió utasa vett részt a legnagyobb légiközlekedési felmérésen, amelyen a Lufthansa First Class várótermeit ítélték a legjobbnak. de a német légitársaság elnyerte továbbá a “Legjobb Nyugat-Európai Légitársaság” és a “Legjobb Transzatlanti Légitársaság” címet is.

A felmérésben leginkább a Lufthansa Frankfurtban található First Class Terminálja kapott kiváló visszajelzést, illetve a frankfurti és müncheni reptéren található First Class várók kaptak még kiemelkedő értékelést.

A légitársaság csak a repülőgépeken az új Business Class kialakítására napi egymillió eurót fordít és jelentős fejlesztéseket hajtott végre a fedélzeti ellátás területén, a repülőtereken számos új várótermet nyitott meg. Jelenleg a fedélzeti szórakoztató elektronika és szolgáltatások további bővítésén dolgoznak szakemberei és még több interkontinentális repülőgépen teszi elérhetővé a FlyNet szélessávú internet-elérést. A célunk egyértelmű: 2015-re szeretnék, ha a Lufthansa lenne az első Ötcsillagos Nyugati Légitársaság, ehhez a Business Classon még mindig hiányzik egy csillag.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.