Digitális megoldások a Lufthansától

Több újdonság is segíti az utazókat a Lufthansa honlapján: immár jegykereső, útikalauz és e-újságok állnak rendelkezésre.

Aki rugalmas az indulás és az érkezés időpontjával, a bestpricesearch segítségével kiválaszthatja az adott útvonalon a legolcsóbb jegyet (http://www.lufthansa.com/hu/en/bestpricesearch). Ez főleg a nyaralók számára segítség, hiszen így az utas a legkedvezőbb árú jegyet választhatja a vakációhoz.

A városok, illetve régiók felfedezői számára a Lufthansa útikalauza nyújt hasznos segítséget: a travelguide összefoglalja a látnivalókat, éttermeket, hasznos tudnivalókat a kiválasztott úti célról (https://travelguide.lufthansa.com/xx/en/).

A digitalizáció már a magyarországi járatokon is újabb kényelmi szolgáltatást nyújt: az ingyenes eJournal megoldással poggyászfeladáskor kiválaszthatjuk a Lufthansa App-ban, hogy mely lapokat, magazinokat szeretnénk elolvasni – ezeket digitális formában letölthetjük és magunkkal vihetjük kiszállás után is okos készülékünkön.

A Lufthansa Csoport négy légitársasága összesen heti 130 járatot közlekedtet Magyarország és Frankfurt, München, Zürich, Bécs illetve Brüsszel között, a Germanwings/Eurowings pedig 36 járatot üzemeltet a magyar főváros és Hamburg, Düsseldorf, Stuttgart, valamint Köln-Bonn között.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.