Csoportos foglalás egyetlen kattintással a Lufthansánál

Integrált csoportos foglalási rendszert mutatnak be a Lufthansa Csoport légitársaságai, a Lufthansa, az Austrian és a SWISS, amely kizárólag IATA utazási irodák számára elérhető.

Az online megoldással tíz vagy több személy számára, három légitársaság járataira lehet csoportos ajánlatot kérni, tetszőleges kombinációban – függetlenül attól, hogy magánszemélyek csoportjáról, üzleti utazókról vagy turistacsoportról van szó. A helyfoglalást a rendszer azonnal visszaigazolja.

A 14 nyelven elérhető Book-a-Group valós időben ad árajánlatot. A Lufthansa a csoportos utazások kereskedelmi feltételeit is továbbfejlesztette, és egyetlen egységes szerződést kínál a Lufthansa Csoport három csomóponti légitársaságához és minden új foglaláshoz a Book-a-Group rendszeren keresztül. Lényeges fejlesztés például a rövid távú foglalás lehetősége. A jövőben a járat indulása előtti 60 napos időszakban is a foglalás díjmentesen törölhető a foglalástól számított 72 órán belül. A szolgáltatás az eddigi három különböző légitársasági elérhetőség helyett ezentúl egyetlen közös kapcsolattartóval működik.

A „Book-a-Group” eszközzel a Lufthansa Group Airlines további tagjait (a Brussels Airlinest és a Eurowingst) valamint a Lufthansa számos partner-légitársaságát érintő járatkombinációkra is lehet ajánlatot kérni. Így a IATA utazási irodák még szélesebb útvonalhálózatot és jobb rendelkezésre állást tudnak kínálni ügyfeleiknek. További előny, hogy az utazási szakemberek a foglalást követően is hozzáférnek minden fontos adathoz, és önállóan intézhetik a csoporttal kapcsolatos teendőket.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.