Csomagfelvétel odakint

Az American Airlines nemzetközi járataira is kiterjeszti az amerikai belföldi forgalomban már bevált „curbside check-in”-t, vagyis a terminál épületén kívüli csomagfelvételt, amelytől a reptérre való bejutás felgyorsítását, az utazás komfortosabbá tételét remélik.

aa2.jpgAz American Airlines nemzetközi járataira is kiterjeszti az amerikai belföldi forgalomban már bevált „curbside check-in”-t, vagyis a terminál épületén kívüli csomagfelvételt, amelytől a reptérre való bejutás felgyorsítását, az utazás komfortosabbá tételét remélik.

Szeptember óta az American Airlines 28 reptéren vezette be a „külső” utasfelvételt, de novembertől újabb 31 repülőtéren válik elérhetővé a szolgáltatás, amelynek lényege, hogy az on-line becheckolást már elvégző utasok a terminál épülete előtt adhatják le csomagjaikat, és utána zavartalanul folytathatják útjukat a biztonsági ellenőrzésig. A lehetőséggel azok is élhetnek, akiknek célállomásán vízumkötelezettség van. Így nem szükséges a nehéz bőröndökkel lavírozni a zsúfolt terminálban, kézipoggyászunkkal kényelmesen elsétálhatunk az első ellenőrzési pontig.
További információ: www.aa.com/curbside

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.