Budapesten bővít a svájci SkyWork Airlines

Heti háromról heti négyre bővíti járatai számát Budapestről a svájci SkyWork Airlines. 2013 április 1-jétől a nyári menetrendben már vasárnap is lesz járat Svájc szívébe Budapestről.

Elsősorban az üzleti utazóknak jó hír, de a turistáknak is fontos, hogy a 2013-as nyári menetrendben immár vasárnap is közlekedik a svájci SkyWork Airlines járata Budapest és Bern között. A járat népszerűségét és sikerét bizonyítja, hogy tavaly szeptemberben emelték heti háromra a járatszámot, de a nagy érdeklődésre tekintettel 2013. április 1-jétől kezdődően már vasárnap is közlekednek a SkyWork gépei a budapesti útvonalon.

Ez elsősorban azoknak lesz kényelmes, akik a hétfői napot már kora reggel megbeszélésekkel kívánják kezdeni, akár Bernben, akár Budapesten. A csütörtök-vasárnapi járatpár pedig ideálisan alkalmas egy-egy hosszú hétvégére a városlátogató turisták számára.

A svájci SkyWork Airlines 2010. október 31-én indította el a menetrendszerű járatokat Svájc és Magyarország között, ezzel négyre emelte a Budapestről repülővel elérhető városok számát. (Zürich, Bázel és Genf után) A SkyWork Airlines 7 gépes flottát üzemeltet, amelynek révén az idei nyári menetrendben 10 ország 34 városába lehet eljutni Bernből, köztük Berlinbe, Londonba (London City Airport a Docklands szívében!) és egy sor olasz, illetve adriai üdülőhelyre. A nyári menetrendben a SkyWork Airlines gépei kedden, csütörtökön és vasárnap kora délután, szombaton pedig az esti órákban érkeznek illetve indulnak Budapestről.

Bern elsősorban a pénzügyi szektor, az orvosi műszergyártás, a tudományos kutatások miatt lehet fontos úti cél. Itt van egyébként a világhírű Toblerone csokoládégyár központja is. Ráadásul központi fekvése miatt Bernből a nagyszerű svájci vasúti összeköttetések révén gyorsan és kényelmesen elérhető egy sor híres svájci nagyváros, valamint 100 km körzeten belül a leghíresebb svájci síparadicsomok is elérhetők. A berni repülőtérről sok sípályára külön autóbusz szállítja a téli sportok szerelmeseit.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.