Budapest Airport: még gyorsabb ellenőrzés

A Fast Track mostantól még könnyebben elérhető: a Budapest Airport termináljain üzembe helyezték azokat a jegykiadó automatákat közvetlenül a biztonsági ellenőrzés bejárata előtt, amelyek segítségével gyakorlatilag másodpercek alatt hozzáférhető lesz a gyorsító sáv.

A Budapest Airport népszerű kényelmi szolgáltatása az utasbiztonsági ellenőrzés során valamennyi utas számára elérhetővé válik egyéni döntés vagy légitársasági jogosultság alapján.

Innentől az is kevesebb gondot jelenthet, ha valamilyen okból a járat indulása előtt a javasolt két óránál később érkezünk a repülőtérre. A csúcsidőszakokban a lehető legkényelmesebb módja a sorban állás elkerülésének az ún. Fast Track, vagyis gyorsító sáv igénybe vétele az utasbiztonsági ellenőrzésen. A korábban csak business vagy első osztályon utazóknak kijáró kényelmi szolgáltatást a Budapest Airport két évvel ezelőtt valamennyi utas számára elérhetővé tette (jelenleg 1500 forintos vagyis mintegy 5 eurós áron). A gyorsító sáv így elérhetővé vált a turista osztályú jeggyel, vagy a diszkont légitársaságoknál vásárolt jeggyel utazók számára is, amennyiben külön megvásárolják ezt a szolgáltatást.

A Budapest Airport a napokban két automata jegyeladási ponttal bővítette a Fast Track szolgáltatásra jogosító voucher eladóhelyeket, amik így közvetlenül az utasbiztonsági ellenőrzés bejáratánál is megvásárolhatók. A Fast Track automatáknál készpénzzel (bankjegy, érme) vagy bankkártyával is lehet fizetni, akár érintés nélküli kártyás (paypass) fizetéssel is. Az új eladási pontot a 2A és a 2B terminálra is telepítették.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.