Bővülő járatkínálat Párizsba

A téli menetrendben az Air France ismét reggeli járatot indít Budapestről a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre, míg leányvállalata, a Transavia is hetente háromszor közlekedik Budapestről a párizsi Orly-ra.

Október 24-től már foglalható jegy az Air France új menetrend szerint közlekedő járatára, amely 2014. március 30-tól üzemel. A felújított párizsi Charles de Gaulle légikikötőbe az új menetrend szerint Budapestről járatok indulnak reggel 6:50-kor, 10:10-kor és 15:50-kor, Párizsból Budapestre pedig 7:15-kor, 12:45-kor és 20:20-kor. Míg a kora reggeli és délelőtti órákban utazókat egy 131 férőhelyes A318-as repülőgép szállítja, addig azok, akik a kényelmes délutáni indulást választják, a nagyobb kapacitású, 200 férőhelyes A321-es típusú géppel utazhatnak.

Az új menetrendnek köszönhetően az Air France KLM Delta Alitalia vegyesvállalat immár három Budapesten éjszakázó járattal büszkélkedhet, melyek a világ legnagyobb transzatlanti hálózatához biztosítanak csatlakozást  Párizs-Amszterdam-Róma központi repülőterein keresztül.

Időközben pedig az Air France leányvállalataként működő Transavia is bejelentette, hogy új járatot indít, mely a párizsi Orly repülőtér és Budapest között közlekedik majd hetente háromszor.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.