Bővíti járatait Budapestről a Qatar Airways

A Qatar Airways öt évvel ezelőtt, 2011. január 17-n kezdte meg napi járatának üzemelését Budapest és Doha között. 2016. július 3-tól heti hétről heti tízre növekszik a járatok száma.

A népszerű útvonalon közlekedő új járatokat Airbus A320-as géptípusssal üzemeli a légitársaság további átszállási lehetőséget biztosítva több, mint 150 célállomásra.

Az igények növekedése és a légitársaság magyar piac iránti elkötelezettségének eredményeként került sor erre a járatbővítésre amely irányonként a kapacitás 30 százalékos növekedését jelenti hetente.

“Globális légitársaságként nem csak a desztinációk számának növelésére vállaltunk elkötelezettséget, hanem arra is hogy kapacitást és gyakoriságot növelünk meglévő útvonalainkon, amivel biztosítjuk utasainknak a nagyobb választási lehetőséget utazásaik megtervezésénél. Ezért is szolgál örömünkre, hogy magyarországi jelenlétünk ötödik évfordulóján bejelenthetjük a hírt, hogy július 3-tól immár heti tíz járatot fogunk üzemeltetni Budapest és Doha között, további átszállási lehetőséget biztosítva mind a szabadidős mind pedig az üzleti utazók számára.”- mondta Grisha Jenkov, a Qatar Airways Kelet-Európáért felelős country menedzsere.

A Doha-Budapest útvonalon az Airbus A320-as géptípus 12 business és 132 turista osztályú üléssel üzemel. Az ülésekbe beépített új generációs interaktív szórakoztató rendszer (Oryx One) pedig több mint 2000 lehetőséget kínál a repülési idő kellemes eltöltésére.

A járatokkal Budapestről olyan népszerű üzleti és turista desztinációkra lehet eljutni, mint Szingapúr, Kuala Lumpur vagy Bangkok, az átszállási idő a dohai Hamad Nezetközi Repülőtéren körülbelül egy óra.

Az átszállási idő alatt az utasok élvezhetik a Hamad Nemzetközi Repülőtér sokszínű szolgáltatásait, mint például az ingyenes wifi-szolgáltatást, a tranzit területén található uszodát, éttermeket, duty free üzleteket, a pihenő övezeteket vagy a gyerekek számára készült játszó övezeteket.

A Qatar Airways brand is megújult az utóbbi időben. A Going Places Together jelmondat friss és érzelmileg elkötelezett szerepvállalást tükröz egy modern és innovativ légitársaság esetében amely globális vezető szerepet tölt be az iparágban.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.