Bővíti hálózatát a Cobalt Air

A Cobalt Air képviseleti megbízást írt alá a TAL Aviationnal, a megállapodás célja a légitársaság Ciprus és Oroszország közötti forgalmának fellendítése.

A légitársaság néhány hónappal ezelőtt indította el új járatát Pafosz és a moszkvai Seremetyevó repülőtér között, amely hetente kétszer közlekedik. A Cobalt Air Airb A320-as típusú repülőgéppel közlekedik az útvonalon. A Cobalt Air nagyon fiatal légitársaság, csupán 2016. júniusában kezdte meg működését Larnaca és Athén közötti járatával.

A szállító rohamléptekben fejlődik, az idén bevezetik a business class szolgáltatást bizonyos útvonalakon, így például Moszkva irányába is. London mindhárom repülőterére – Heathrow, Gatwick és Stansted – indítanak járatokat. A légitársaság jelenleg 12 ország 20 városába, a fentiek mellett Németországba, Svájcba, Írországba, Spanyolországba, Dániába, Izraelbe és Libanonba és az Egyesült Arab Emirátusokba.

Airbus A320-200

Fotó: wikipedia

Jelenleg a Cobalt Air az egyetlen IATA-tagsággal és IOSA-igazolással rendelkező ciprusi székhelyű légitársaság. A szállító ambiciózus céljai közé tartozik új járatok indítása Ázsiába és Afrikába, Ciprus repülőtereit gyűjtő-elosztó pontként felhasználva. A Cobalt Air a fapados és a hagyományos légitársasági modell keverékét alkalmazza.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.