Bővíti célállomásainak számát a Czech Airlines

A cseh légitársaság kínálatában májustól megjelenik Athén, Bordeaux, Liverpool, Porto és Stavanger, ahova Airbus 319-es gépekkel közlekedik majd.

Így a már korábban beharangozott, március végétől induló 5 desztinációval együtt – Billund, Bilbao, Bologna, Cork, Oslo – immár 10 új célállomásra indít járatokat a légitársaság az idei nyári menetrendben.

Az orosz piac továbbra is a fontos szerepet játszanak a CSA életében, jelenleg 7 orosz célállomásra – Moszkva, Szentpétervár,Jekatyerinburg, Szamara, Rosztov, Ufa, Perm – lehet eljutni Budapestről, Pozsonyból vagy akár Kassáról is, prágai átszállással.

A cseh légitársaság terveiben két új orosz célállomás is szerepel : a balti-tengeri kikötőváros, Kalinyingrád és a Tatár Köztársaság fővárosa, Kazán, melynek beindítását az orosz piac igényeitől teszik függővé.

Szöul továbbra is a légitársaság erőssége marad, ahová heti 8 járattal közlekedik a CSA prágai központjából az anyacég Korean Airlines-szal – 4 saját és 4 a KE által üzemeltetett járattal – közös üzemelés keretében.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.