Bővít és fejleszt a Ryanair

Eilatra indít novemberben Budapestről új járatot a Ryanair. A korábban bejelentett, napi koppenhágai és a heti négy alkalommal közlekedő athéni járattal együtt így az idei téli menetrendben 15 város lesz elérhető a Ryanairrel Budapestről, ahonnan a légitársaság idén 1,6 millió utasra számít.

Az egyelőre csak a téli menetrendi időszakban közlekedő gépek november 7-től hetente kétszer, szerdán és szombaton fognak közlekedni Budapest és az izraeli üdülőhely között. Ezzel párhuzamosan Krakkóból és a litvániai Kaunasból is megindul az összeköttetés Eilat-Ovdára, Izrael második legnagyobb repülőterére. A Ryanair nem zárja ki a további izraeli terjeszkedést, a helyi hatóságokkal jelenleg is zajlanak a tárgyalások.

A légitársaság azonban nem csak útvonalát, szolgáltatásait is folyamatosan bővít, így folytatódik a tavaly elkezdett Always Getting Better-programja.

A csendesebb járatok, az üléskiválasztás, a két fedélzetre felvihető csomag, a családoknak és üzleti utazóknak készített tarifák, a csoportos foglalás, a GDS-ben elérhető árak, a reptéri check-in díjának csökkentése után idén januárban új weboldalt készítettek az amerikai utasok számára. Ezt követte februárban az új, utasoknak szóló charta bevezetése, a reptéri díjak és a sporteszközök után fizetendő felárak csökkentése áprilisban, az új telefonos applikáció májusban. Szeptemberben már választhatóvá teszik a repülőjegyhez kapcsolódó biztosítást, és októberben ismét megújul weboldaluk, amely többek közt lehetővé teszi, hogy a bizonytalan utasok a nekik tetsző árat meghatározott időtartamra, öt fontos díjért átmenetileg lefoglalják. Az év végére pedig teljesen megújul a személyzet egyenruhája és új fedélzeti menüket kínálnak.

Az utasok 27 százalékát kitevő üzleti utazók a Business Plus szolgáltatás keretében gyorsított biztonsági ellenőrzésen esnek át, elsőbbségi beszállást, prémium üléseket, flexibilis jegyeket kapnak és igyekeznek a menetrendet, valamint a várospárokat igényeik szerint összeállítani. A Family Extra szolgáltatás pedig a családoknak kínál kényelmesebb utazást, hiszen a kedvezményes árak mellett a fedélzetre felvihetik a gyermekek két használati tárgyát (beleértve az autósülést is), a harmadik foglalás után pedig 20 százalék árengedményt is kapnak.

A Ryanair jelenleg 31 ország 191 repülőterére közlekedik 74 bázisáról, hetente több mint 1600 útvonalat kínálva. Az idei pénzügyi évben a cég 90.6 millió utasra számít.

 

 

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.