Bővít az EVA Air

Az EVA Air tajvani légitársaság november 11-én vette át 22. Boeing 777-300ER típusú gépét Seattleben a Boeing gyár központjában.

10 évvel ezelőtt, 2005-ben az EVA Air a Boeing 777-300ER géptípus első megrendelői között szerepelt, ma ez a típus teszi ki hosszútávú flottájának jelentős részét.

A légitársaság flottája jelentősen bővül az elkövetkező években. 2016 végéig hét Boeing 777-300ERs és hat A321-200s gép kerül a gépparkba. Az új repülőgépek érkezésével az EVA Air flottájában több mint nyolcvan gép lesz majd.

A fejlesztés még itt sem áll le, ugyanis a légitársaság további 24 db Boeing 787-10 Dreamliner géptípusra is jelezte vásárlási szándékát.

A flottabővítéssel párhuzamosan az EVA Air megújítja arculatát is. Az új dizájn megtartja az eredeti, Evergreen Group emblémát, jelképezve a légitársaság zökkenőmentes szolgáltatásait és útvonalhálózatát. Az egyszerűsített farokrész iránytűként és fókuszpontkén jelképezi az EVA Air márkát és a fuvarozó elkötelezettségét a minőségi szolgáltatás és a biztonságos repülés tekintetében. Az elegáns, sötétzöldre festett és enyhén hullámos hasrész módosul az eddigi egyenes helyett,  az új arculat és festés jelenti egyrészt a légitársaság egyre nagyobb elismertségét világszerte, másrészt utal a cég által képviselt értékek megtartására

Az EVA Air,a Star Alliance tagja, 1989-ben alakult Tajvan első magánkézben lévő nemzetközi légitársaságaként, az Evergreen Csoport tagjaként.

Flottája jelenleg közel 70 Boeing és Airbus gépből áll, és több mint 60 nemzetközi célállomásra repül egész Ázsiában, Óceániában, Európában és Észak-Amerikában.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.