Bővít a CSA a téli menetrendben

Az idei téli menetrendben a Czech Airlines bővíti járatainak számát Oroszországba, Párizsba és Genfbe, valamint új járat nyitását tervezi Kelet-Ázsiába, de nem zárja ki a karibi és dél-amerikai útvonalak bevezetését sem.

A tavalyi évhez képest a cseh légitársaság több járatot indít Oroszországba, Párizsba, Stockholmba és Genfbe, valamint hosszútávú járatait is növelné a kelet-ázsiai régióban. A légitársaság stratégiai célként továbbra is a keletet szeretné összekötni a nyugattal, Prágán keresztül.

A Czech Airlines új code-share megállapodást tervez az Air Europa légitársasággal, mely további új, karib-szigeteki és dél-amerikai célponttal bővítené a palettát. Első lépésként a Baleári- és a Kanári-szigetekre szeretne repülni, második lépésként következnének a Karib-szigetek és Dél-Amerika (többek közt Cancún, Havanna,Santo Domingo.)

A Czech Ailrines a téli menetrendben némileg növeli járatainak számát, elsősorban az oroszországi pontokra. Ilyen az újonnan bevezetett járat Permbe, továbbá a Prága-Nyizsnyij-Novgorod és a szentpétervári útvonal. Az idén bevezetett, új célállomások – Zürich, München, Nizza, Szöul – is szerepelnek a téli menetrend kínálatában.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.