Bővebb és hosszabb fedélzeti szórakozás az Air France-nál

Az Air France utasai a hosszútávú járatokon immár közvetlenül beszállás után nézhetik a legújabb mozifimeket és akár felszállás közben is zenével nyugtathatják magukat.

A nyári főszezon kezdetekor az Air France a szórakozást helyezi hosszú-távú útjai középpontjába. Az utasok július elejétől a beszállás után azonnal igénybe vehetik a fedélzeti kikapcsolódást biztosító eszközöket, amelyek használatáról fel- és leszállás közben sem kell lemondaniuk. Így az egyes utakon akár egy órával tovább élvezhetik a monitorok kínálta műsorokat, zenéket, játékokat.

Július elsejével az Air France hosszútávú flottájánal 19 tagján – az összes Airbus 380-as, valamint néhány Boeing 777-300 és 747-400-as gépen – érhető el a szolgáltatás. Ezen repülők minden osztályán gazdag választékot kínálnak – a csaknem 600 órányi programot 85-100 film, 2-300 CD nagyjából 3000  zeneszámmal biztosítja, nem is beszélve a játékokról. A légitársaság minden hónapban újabb filmekkel, zenékkel, tv-sorozatokkal, tematikus csatornákkal bővíti a kínálatot. A World Movies kategóriában a filmeket eredeti nyelven, angol felirattal vetítik a fedélzeten. Sőt, az utasok már indulás előtt, a www.airfrance.com oldalon megtekinthetik az aktuális választékot, az elérhető nyelveket és a filmek leírását.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.