Bíztató eredmények a Eurostarnál

A brit szigetet a kontinentális Európával összekötő Eurostar vasúti társaság harmadik negyedéve is sikeres volt; bevételei 7 százalékkal nőttek, míg az év egészére vetítve 5 százalékos növekedést könyvelhetett el, igaz, az utasok mindössze 1 százalékos bővülése mellett.

eurostar.jpgA brit szigetet a kontinentális Európával összekötő Eurostar vasúti társaság harmadik negyedéve is sikeres volt; bevételei 7 százalékkal nőttek, míg az év egészére vetítve 5 százalékos növekedést könyvelhetett el, igaz, az utasok mindössze 1 százalékos bővülése mellett.

A harmadik negyedévben ugyanakkor az üzleti utasok igényeit kielégítő Business Premium osztály 2 százalékos bevétel-növekedésről számolt be, míg a nemzetközi utasok száma 15 százalékkal emelkedett. .
A vasúti társaság már most felkészül a jövő évi olimpiai játékokra és az Egyesült Királyság iránti növekvő keresletre. Ennek érdekében számos informatikai fejlesztést jelentettek be, mint például az ingyenes mobilos alkalmazás vagy a fedélzeti wifi és szórakoztató programok kínálatának bővítése, amelyre 700 millió fontot költenek.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.