Berlinbe indít járatot a Wizz Air

A Wizz Air új útvonalat indít Budapestről Berlin-Schönefeldre, és bár az eredeti tervek szerint a járat 2018 márciusában debütált volna, ám a hatalmas érdeklődés miatt a légitársaság előrébb hozta a járatindulást, így már december 18-tól naponta repülhetünk a német fővárosba.

Az új bejelentés 11 idén elindított budapesti útvonalat követ. A berlini járaton túl 2017-ben további három indul Budapestről, Bordeaux-val, Agadirral és Frankfurttal kapcsolva össze a fővárost. Stavanger és Basel-Mulhouse-Freinburg pedig 2018 tavaszától válik elérhetővé Budapestről. Berlinnel együtt 2017-ben a WizzAir 17 izgalmas úti céllal bővítette immár 67 járatot számláló budapesti hálózatát.

Berlin Németország legnagyobb városa, a politika, a kultúra, a média és a tudományos élet jelentős központja, amelyet a nemzetköziség és a tolerancia, valamint pezsgő éjszakai élet jellemez. Az utazók számos történelmi emlékhellyel, gazdag kulturális örökséggel és világszínvonalú múzeumokkal találkozhatnak. A Wizz Air új járata naponta indul majd, így kényelmes menetrendje egyaránt alkalmas rövid városlátogatásokra és üzleti utakra, vagy akár hosszabb utazásokra, melyek során felfedezhetjük Berlint és a környező branderburgi tájat.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.