Berlin, naponta háromszor

Az idei év második félévétől 8 új várossal bővül a Budapest Airport-ról átszállás nélkül elérhető úti célok száma, több légitársaság pedig sűríti járatait – ahogy az airberlin is elndította napi harmadik járatát a német fővárosba.

Az airberlin márciusban napi háromra emelte a berlini járatok számát. Susanna Sciacovelli, az airberlin nemzetközi értékesítéséért felelős alelnöke  szerint ezzel kedvező alternatívákat kínálnak minden utazói szegmensnek: „Az airberlin legújabb Budapest-Berlin járata a szabadidős célból utazók mellett az üzleti utasok igényeit is kiszolgálja, hiszen a reggeli gép egynapos üzleti utakra is lehetőséget kínál, illetve kiváló csatlakozási lehetőségeket biztosít akár az Egyesült Államokbeli célállomásokra is, mint New York vagy Chicago, de akár olyan európai városokba is, mint Krakkó, Funchal, Faro, vagy Olbia.

Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője növekvő forgalomra számít az USA és Magyarország között: „Az airberlin járatbővítése azért is jelentős, mert évente átlagosan 130 ezren utaznak New Yorkba, az Egyesült Államok városai iránt egyre nagyobb az érdeklődés, Berlin pedig továbbra is előkelő helyen szerepel a legkedveltebb úti célok listáján.”

A napi harmadik airberlin járat mellett folyamatosan nő a Budapest Airportról közvetlenül elérhető célállomások száma. A magyar utazók júniustól átszállás nélkül juthatnak el Torontóba, Ibizára és Theszalonikibe, az ősz folyamán pedig Bukarestbe, Szófiába, Nürnbergbe és a Kanári-szigetek további két városába is indulnak majd közvetlen járatok.

 

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.