Az Etihad újraértelmezi a fedélzeti luxust

Az Emirátusok nemzeti légitársaságának új, The Residence by Etihad névre keresztelt első osztályú kabinja a világ legelőkelőbb légi szolgáltatását kínálja, várhatóan idén decembertől.

Az Airbus 380-as gépek felső szintjén kialakított utastér nappalit, különálló hálószobákat és zuhanyzós fürdőszobát kínál, külön inassal. A kényelmi felszerelések között hűtött minibárt, számos tárolóhelyet, forgatható, 24 inches tv-képernyőket találunk. Az egy útra 20 ezer dollárt elérhető kabin-lakosztály főleg az emirátusokbeli tehetős réteg érdeklődésére számíthat az Abu Dhabiból Londonba, Párizsba és New Yorkba induló járatokon. A szolgáltatás az első gépen idén decembertől lesz elérhető a londoni útvonalon, de 2015 végére már öt A380-t alakítanak át.

Az új első osztály megújításával párhuzamosan az Etihad felfrissítette A380-as és B787-es gépeinek business és turistaosztályát, a Panasonic segítségével új fedélzeti szórakoztatórendszert is bevezetett, speciális, érintőképernyős távirányítókkal, amelyekkel akár játszani is lehet filmnézés közben. Az utasok a gépek minden részén használhatják a wifit (az A380-on a mobiltelefonokat is).

Az Etihad az új kabinokkal és szolgáltatásokkal forradalmasítani kívánja a repülést, minden utasa számára élménnyé téve az utazást.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.