Az Emirates megújította Bvlgari kényelmi csomagjait a First és Business Class-on

Az Emirates Airline új kényelmi csomagokat kínál a First és Business Class-on utazóknak, amit az olasz luxusmárkával, a Bvlgarival közösen tervezett. Az új kényelmi csomagok már elérhetőek minden járat fedélzetén.

A First Class utasoknak kínált „Emirates Private Collection by Bvlgari” kényelmi csomag 8 változatban lesz elérhető férfiaknak és nőknek, akárcsak a Business osztály számára készített „Indulgence by Bvlgari ” összeállítás. Az összesen 16 designer szettből álló kollekció mostantól 9 havonta megújul, így azok számára, akik gyakran repülnek az Emirates-szel, a légitársaság mindig új formatervezésű csomagokkal kedveskedik majd.

 

A csomagváltozatokat a Bvlgari legújabb kollekciója ihlette, amelyek elérhetősége szektoronként különbözik, így az átszállással utazók akár mind a négy különböző stílusú szettet megszerezhetik. Az Emirates First Class férfi utasainak prémium minőségű bőr-, míg a női utasoknak szatén-borítású táskákat kínál a légitársaság.

A csomagokban kizárólag az Emirates utasai számára készült olasz Bvlgari termékek találhatóak.

A kényelmi csomagok megújítása az Emirates által tervezett számos újdonság egyike. A légitársaság elkötelezett a folyamatos termékfejlesztés, valamint a kivételes utazási élmény iránt, és a következő hónapok során megújítja az Economy Class kényelmi csomagjait is.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.