Az airberlin idei céljai

Az Etihad Airways légitársasággal kötött stratégiai partnerség, a oneworld globális légiszövetséghez való csatlakozás és a Berlin Brandenburg (BER) repülőtéren található jövőbeni központ fejlesztése, a düsseldorfi és bécsi központok kiépítése, valamint a kényelem növelése képezi azokat a súlypontokat, amelyeket az airberlin 2012-ben célul tűzött ki maga elé.

airberlin.jpgAz Etihad Airways légitársasággal kötött stratégiai partnerség, a oneworld globális légiszövetséghez való csatlakozás és a Berlin Brandenburg (BER) repülőtéren található jövőbeni központ fejlesztése, a düsseldorfi és bécsi központok kiépítése, valamint a kényelem növelése képezi azokat a súlypontokat, amelyeket az airberlin 2012-ben célul tűzött ki maga elé.

Az airberlin és az Etihad Airways 2011. december 19-én jelentette be stratégiai partnerségét. A két légitársaság évente összesen több mint 40 millió utast szállít és 233 repülőgépet üzemeltet. A közös útvonalhálózat 77 országban 239 úti célt foglal magában. Az Abu-Dzabiban található központon keresztül az airberlin utasai számára megnyílnak a kapuk Afrika, Ázsia és Ausztrália felé. Az Etihad Airways máris számos airberlin jegyet értékesít, például Berlinből Ausztriába és Svájcba, valamint Düsseldorfból Miamiba és New Yorkba. Az Etihad Airways utasainak ezen kívül kiváló csatlakozási lehetősége van Spanyolországba Düsseldorfon és Berlinen keresztül. Mindkét légitársaság összehangolja törzsutasprogramját melynek kapcsán a topbonus résztvevői az Etihad Airways összes járatán gyűjthetnek szint- és prémium mérföldeket.
Németország második legnagyobb légitársasága március 20-án csatlakozik a oneworld légiszövetséghez, így az elérhető úti célok száma a oneworld hálózatán belül 70 úti céllal emelkedik.
A berlini központ átépítésével javulnak az airberlin codeshare-partnerek utasainak átszállási lehetőségei is. A BER, az új fővárosi reptér esetén az airberlin akár heti 750 járattal, valamint heti 10 500 csatlakozással számol. Heti három új csatlakozást kínálunk Los Angelesbe, valamint heti kettő repülőjáratot Gdanskba. Az airberlin Berlinből Abu-Dzabiba, Los Angelesbe, Miamiba, New Yorkba (JFK) és Windhoekba öt nonstop hosszú távú csatlakozást kínál.
Újdonságként az airberlin naponta repül Berlinből Budapestre is. Napi nonstop járatokat üzemeltet Abu-Dzabiba, Krakkóba, New Yorkba, valamint Abu-Dzabin keresztül Bangkokba és Phuketre. A nyári menetrendben ugyancsak növelik a stuttgarti, bécsi, göteborgi, koppenhágai, oslói és stockholmi járataink gyakoriságát.
Az airberlin düsseldorfi csomópontján keresztül is új lehetőségeket kínál, és növeli a járatok gyakoriságát. A Düsseldorf-Los Angeles távon a jövőben heti két járat közlekedik, és ezzel az airberlin kínálja a legtöbb nonstop járatot Düsseldorfból. Az USA vonatkozásában Miami esetén a heti öt járat lesz elérhető, San Francisco-ba pedig heti háromra gép fog közlekedni. Palma de Mallorcára az airberlin Düsseldorfból a jövőben heti 38 alkalommal repül.
A bécsi bázis új, Kelet-Európába induló csatlakozásokkal bővül. Az airberlin naponta többször repül különösen üzletemberek számára vonzó időpontokban Szófiába és Bukarestbe (naponta háromszor), valamint Belgrádba (naponta kétszer). A német légikikötőkből akár napi hat repülőjárat is indul a bécsi központi repülőtérre.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.