Az airberlin a oneworld-ben

A második legnagyobb német légitársaság immár hivatalosan is a oneworld nemzetközi légi szövetség tagja, míg az airberlin csoport osztrák tagja, a NIKI társult tagként csatlakozott a szervezethez.

airone.jpgA második legnagyobb német légitársaság immár hivatalosan is a oneworld nemzetközi légi szövetség tagja, míg az airberlin csoport osztrák tagja, a NIKI társult tagként csatlakozott a szervezethez.

Az airberlin jelenleg 40 ország 162 városába repül, ezek közül 70 korábban nem szerepelt a oneworld hálózatában, így a szövetség segítségével immár 150 ország 800 városa érhető el, amelyeket naponta 2500 gép 8750 járata szolgál ki, egymillió utast szállítva.
Az airberlin topbonus programjának tagjai immár a oneworld-ön is gyűjthetik pontjaikat, mi több, a csatlakozás alkalmából azoknak, akik május 15-ig repülnek, dupla mérföldeket írnak jóvá számlájukon. A topbonus Platinum és Gold kártyabirtokosai pedig a oneworld Emerald és Sapphire törzsutasainak jogosultságait nyerik el és világszerte több mint 550 reptéri lounge-ot használhatnak.
A csatlakozási ünnepség egyúttal a berlini Brandenburg repülőtér első sajtóeseménye is volt, június 3-I nyitása után ugyanis ez a légikikötő less az airbelrin új bázisa.
A csatlakozást az airberlin történetének legnagyobb szabású marketingkampányával ünnepli. Az airberlin és a NIKI logók mellé felkerül a oneworld logója is a check-in pultoknál, az értékesítési pultoknál, a lounge-okban, a jegyeken, a beszállókártyákon és egyéb felületeken. Az airberlin és a oneworld kiterjedt hirdetési kampányba is kezd

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.