Átszámozás Frankfurtban

Mivel 2012-ben nyílik az új A-Plus terminál a frankfurti repülőtéren, ezért már most új nevet és számozást kap néhány, az A terminálban lévő kapu. A  Frankfurtból, illetve Frankfurtba rendszeresen repülő és átszálló utasok, akik már szinte csukott szemmel jártak eddig a reptéren, nem árt, ha figyelnek és már most megtanulják az új elnevezéseket.

fraport.jpgMivel 2012-ben nyílik az új A-Plus terminál a frankfurti repülőtéren, ezért már most új nevet és számozást kap néhány, az A terminálban lévő kapu. A  Frankfurtból, illetve Frankfurtba rendszeresen repülő és átszálló utasok, akik már szinte csukott szemmel jártak eddig a reptéren, nem árt, ha figyelnek és már most megtanulják az új elnevezéseket.

A névváltozások november 22-ről 23.-ra virradó éjszakán lépnek életbe. Ettől kezdve az A terminál „nem-schengeni” kapui új nevet kapnak: az A51 -től A65-ig terjedő kapuk neve ezentúl Z11-Z25 lesz. A „schengeni” kapuk, amelyeknél az Európai Unió sok országából érkeznek a gépek, továbbra is „A” betűjelesek lesznek. 
Bár az A-Plus terminál átadása csak jövő nyárra várható, de a Fraport és a Lufthansa már most megkezdik a névváltozással kapcsolatos tesztfázist, illetve próbaüzemet. Az új A-Plus terminálon 23 kaput adnak majd át és ott is hasonló felosztásban „A”, valamint „Z” jellel látják majd el a schengeni, illetve a nem schengeni kapukat.  Az új terminál évente újabb 6 millió utas fogadására lesz alkalmas. (Biz Travel.de )

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.