Apple Watch-ra fejlesztett alkalmazást a KLM

Immár a KLM utasai is használhatnak okosórára kifejlesztett alkalmazást.

A KLM Apple Watch applikáció olyan releváns szolgáltatásokat mutat az utasoknak az indulás napján, mint például a beszállásig hátralevő idő, a beszállókártya, vagy az esetleges repüléssel kapcsolatos módosítások. Az applikációnak köszönhetően az utasok a legfrissebb információkhoz juthatnak hozzá.

A becsekkoláshoz az Apple Watch-csal rendelkező utasnak csak meg kell érintenie a képernyőt, és már el is tudja menteni a beszállókártyáját, amit ugyanilyen egyszerűen elő is tud hívni a beszállásnál. Ezen felül a repülés időtartama alatt az applikáció mutatja az utazásból hátralévő időt.

A repüléssel kapcsolatos infók és a kapcsolódó szolgáltatások mellett az applikáció egyedi funkciókat is tartalmaz, melyek a KLM Flying Blue törzsutas program tagjai számára érhetők el. A törzsutasok egy pillanat alatt utánanézhetnek a Flying Blue szintjüknek, valamint mérföldjeik számának.

Mostantól a KLM Smartphone applikáció legfrissebb verziója, ami szintén támogatja az Apple Watch applikációt, elérhető az Apple App Store-ban. Az Android Smartwatch-csal rendelkezők már tavasztól letölthették a KLM applikációját a Google Play áruházból.

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.