A Wizz Air megkapta az engedélyeket a Budapest-Tel Aviv útvonalra

A Wizz Air megkapta a magyar és az izraeli hatóságok hivatalos jóváhagyását is a Budapest és a Tel Avivi Ben Gurion Nemzetközi Repülőtér közti útvonal üzemeltetésére. Az erre az útvonalra szóló jegyek összes korábban jelzett kormányzati korlátozását feloldották, így az első járat a korábban tervezett időpontban, 2012. december 6-án indul.

telaviv1120.jpgA Wizz Air megkapta a magyar és az izraeli hatóságok hivatalos jóváhagyását is a Budapest és a Tel Avivi Ben Gurion Nemzetközi Repülőtér közti útvonal üzemeltetésére. Az erre az útvonalra szóló jegyek összes korábban jelzett kormányzati korlátozását feloldották, így az első járat a korábban tervezett időpontban, 2012. december 6-án indul.Nem sokkal a szeptemberi bejelentést követően a Wizz Air növelte a járat gyakoriságát a téli menetrendre vonatkozóan, és a mostani bejelentés szerint a 2013-as nyári csúcsszezonban napi gyakoriságúvá válik a járat. Kezdetben a repülési napok hétfő, kedd, csütörtök és szombat lesznek.
A Budapest-Tel Aviv útvonal hatósági engedélyezése a múlt heti Budapest-Kijev útvonal hatósági engedélyezését követi. Budapest és Kijev között december 14-től hetente négy alkalommal repül a Wizz Air. Mindkét új útvonalra már lehet jegyet foglalni a wizzair.com honlapon.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.