A Wizz Air Kijev-Moszkva útvonalat indít

Az ukrán székhelyű Wizz Air Ukraine szeptember 30-án megkezdi új, Kijev-Moszkva útvonalának üzemeltetését. A légitársaság egyik új Airbus A320 típusú repülőgépe fogja kiszolgálni a Vnukovo Nemzetközi Repülőtérre közlekedő járatot.

A Wizz Air Ukraine hetente háromszor repül majd Kijevből Moszkvába, kezdetben kedden, csütörtökön és szombaton, október 27-től pedig hétfőn, szerdán és pénteken közlekedik majd a járat.

„A Kijev-Moszkva útvonal megnyitása régóta várt mérföldkő a Wizz Air Ukraine történetében” – mondta Bús Ákos, a Wizz Air Ukraine vezérigazgatója. „Számításaink szerint áraink tovább erősítik majd a keresletet, és ebben az ukrajnai légitársaságok számára kihívásos helyzetben számítunk a hatóságokra, hogy létrehozzák a fejlődéshez és a tisztességes versenyhez szükséges környezetet. A Nyitott Égbolt szerződéshez való csatlakozás bizonyítottan segít több légitársaság számára vonzóvá tenni a piacot, ezáltal a fogyasztók alacsonyabb árakhoz férnek hozzá és a választási lehetőségük is nagyobb.” – tette hozzá Bús Ákos.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.