A világ legrövidebb A380-as útvonala

Az Emirates Dubaj és Doha között közlekedő járata 1 óra 20 perc alatt teszi meg a 379 kilométeres távot, a visszautat 1 óra 10 percig tart – ezzel az Emirates üzemelteti a világ legrövidebb A380-as járatát.

Az EK 841-es számú járat 7 óra 45-kor indul Dubajból, Dohába pedig 8 óra 5 perckor érkezik. A visszaútra az EK 842-es járat Dohából 9 óra 50 perckor indul és 12 órára ér Dubajba. Az A380-as járat menetrendjének köszönhetően a Dohából érkező és a népszerű desztinációk, így például New York, London, Frankfurt, Manchester, Düsseldorf, Milánó, Párizs, Róma, vagy Amszterdam felé tartó utasok részesei lehetnek az A380- élménynek és a géptípus által kiszolgált desztinációk szélesebb körű kínálatából választhatnak.

Az Emirates folyamatosan növeli jelenlétét Dohában. Kilenc, naponta közlekedő járatával ez a legjobban kiszolgált útvonal a légitársaság hálózatában. A Dubaj és Doha közötti utasforgalom jelentős: az elmúlt öt évben az Emirates több, mint 3,7 millió utast szállított a két város között.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.