A termékfejlesztésre fókuszál az airberlin

Az airberlin stratégiájának középpontjában idén is az utasok kívánságai állnak. A légitársaság 2014-ben szereli fel az első repülőgépét fedélzeti wifivel, majd a szolgáltatást fokozatosan a flotta csaknem valamennyi tagjára kiterjeszti.

„Az első légitársaságok egyike leszünk, amely nem csak a hosszú távú járatokon, hanem rövid- és közép távú utakon is elérhetővé teszi a wifit. Ezzel teljesítjük utasaink fedélzeten igénybe vehető további kommunikációs és szórakozási lehetőségekre vonatkozó kívánságát.” – mondta Prock-Schauer vezréigazgató.

A második negyedévre emellett befejeződik az airberlin üzleti osztályának átalakítása is. A légitársaság a németországi versenytársai közül egyedüliként kínál kizárólag teljes egészében dönthető üléseket az üzleti osztályán, emellett bővítette az üzleti osztályon kínált szolgáltatáskoncepcióját, így minden időpontban rugalmas, személyre szabott és kiváló szolgáltatásokat garantál utasainak.

Az olyan további szolgáltatások, mint az elvihető kávé kiszálláskor, tovább növelik az utasok kényelmét. Az airberlin üzleti osztályán túlnyomórészt különállóak az ülések, így maximális személyes légtér garantált, és valamennyi ülőhelyről közvetlenül elérhető a folyosó.

Az airberlin gépein a hosszú távú járatok turistaosztályának átalakítása már befejeződött, így az összes ülés rendelkezik Inseat Entertainment rendszerrel. A repülés ideje alatt trombózist megelőző lábtámasz gondoskodik az egészségbarát kényelemről. A gyereknek szóló szórakoztató programok mellett légiutas-kísérőink az airberlin valamennyi járatán játékkal kedveskednek a legkisebb utasoknak.

Az airberlin tevékenysége során folyamatosan szemmel tartja a fenntarthatóságot, és elnyerte a TÜV-Rheinland tanúsítványát. Repülőgépeinek 5 éves átlagéletkorával az airberlin rendelkezik Európa egyik legfiatalabb flottájával. A 100 megtett utaskilométerre eső csupán 3,3 literes üzemanyag-fogyasztással a légitársaság ágazatának ökohatékonyság szempontjából egyik legkiemelkedőbb képviselője. Az airberlin az elmúlt 20 évben 25%-kal csökkentette üzemanyag-fogyasztását, és folyamatosan átfogó üzemanyag-hatékonysági program fejlesztésén dolgozik.

Továbbra is új intézkedéseket vezet be, hogy még hatékonyabban és még kevesebb üzemanyagot felhasználva repülhessen. A légitársaság emellett egymást követően három alkalommal is megkapta a TÜV-Rheinland szolgáltatások elismeréséért járó tanúsítványát.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.