A Sixt immár Nigériában is elérhető

A Sixt belép a nigériai piacra is, együttműködésben egy erős partnerrel: 2013. május 1-je óta a cég a nyugat-afrikai országban is kínálja rugalmas megoldásait, amelyben minden megtalálható a rövid távú autókölcsönzéstől a sofőrszolgálaton át a tartós bérlet szolgáltatásig.

Nigériában is ajánlja már a Sixt a „car-plus-driver” szolgáltatását, mely keretében sofőr is bérelhető a gépkocsikhoz rövidtáv esetén is.

A Sixt franchise partnere a Coscharis Csoport Nigériában. A cég több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és megkülönböztető jele a kiemelkedően magas színvonal, első osztályú szolgáltatás. A Sixt ügyfelei a gépkocsitípusok széles palettájáról válogathatnak Nigériában. Minden kategória széles választékot tartalmaz, és megtalálható minden a jól felszerelt kis és közép kategóriáktól a prémium kategóriákig, továbbá SUV-k, teherautók, páncélozott autók a magas rangú tisztviselők és kormány képviselői részére. A Coscharis Csoport kizárólagos forgalmazója a BMW, Jaguar, Range Rover és Ford márkáknak Nigériában. 
2013. május 1-je óta a Sixt ügyfelei négy kirendeltségen is felvehetik autóikat Lagosban: az egyik iroda a repülőtéren, a három további pedig a városközpontban található. 2013. júniusában a Sixt tovább folytatja terjeszkedését vidéken is, többek között Abujában. Az érdeklődők pár kattintással foglalhatják le autójukat a www.sixt.hu oldalon is. 
Ezzel, hogy a Sixt megnyitotta kapuit Nigériában is, egyre közelebb kerül céljához, miszerint lefedné szolgáltatásával az egész afrikai kontinenst. A Sixt már jelen van erős nemzetközi partnerei révén az alábbi helyeken: Angola, Egyiptom, Ivory Coast, Kenya, Líbia, Madagaszkár, Mauríciusz, Marokkó, Mozambik, Dél-Afrika, Szudán, Tanzánia és Tunézia. Nigéria a legnépesebb ország Afrikában és itt folyik a kontinens egyik legnagyobb gazdálkodása. A nagy olajtartalékai jelentős növekedést jósolnak Nigéria számára és potenciális célponttá teszik az üzleti utazók számára.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.