A Germanwings publikálta téli menetrendjét

A www.germanwings.com honlapon már foglalhatóak repülőjegyek a Germanwings 2013. október 27-én életbe lépő, 2013/2014-es téli menetrendjében. Ebben szerepelnek azok a járatok is, amelyeket az „Új Germanwings” az idei évtől vesz át a Lufthansa-tól.

A Germanwings kínálatában a „Basic” tarifában 33 eurótól kezdődnek a jegyárak egy útvonalra számítva, adókkal, illetékekkel együtt. Azok az utasok, akik komfortosabb repülésre vágynak, további szolgáltatásokkal tudják kiegészíteni foglalásukat – pl. ülőhely kiválasztásával az első tíz sor egyikében, ahol példátlanul tágas, 82 centiméteres ülőhely távolság biztosítja az utazók kényelmét.

A Germanwings utasai 2013. július 1-jétől már online is – most még csak utazási irodákban – tudnak foglalni a három tarifa valamelyikében, így mindenki számára elérhetővé válik az „à la carte“ repülés élménye. Az utasok ezáltal még egyszerűbben, saját igényük szerint állíthatják össze egyedi utazási foglalásukat, a kiegészítő szolgáltatásokat nem tartalmazó, diszkont szolgáltatási csomagtól kezdve a számos kényelemmel és extrákkal bővített utazási élményig. Az új Germanwings egy általános Economy Class keretében három, különböző szolgáltatásokat tartalmazó tarifát kínál nyártól kezdődően: a „Best” a legmagasabb minőségű kínálat, amely főleg az üzleti utasok igényeit elégíti ki, de egyéni utazók számára is vonzó. A „Smart” tarifa a magában foglalt szolgáltatások mellett továbbiakkal egészíthető ki igény szerint. A „Basic” tarifa választásával pedig a diszkont repülés válik elérhetővé.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.