A bécsi reptér eddigi legnagyobb fejlesztése az új terminál

A bécsi nemzetközi repülőtér júniusban megnyílt új, „Check In 3” termálépülettel a reptér eddigi legnagyobb építkezését adták át. A betonból, acélból és fekete üvegből álló épület két részből áll: a 71 000 négyzetméter alapterületű Pier Süd hangárból (33 schengeni, 15 nem schengeni kapu, 18 beutaztató pult) és egy 76 000 négyzetméteres terminálból (64 check-in pult, 40 check-in automata, 12 biztonság folyosó, nyolc kiutaztató pult, tíz csomagkiadó futószalag).

A bécsi nemzetközi repülőtér júniusban megnyílt új, „Check In 3” termálépülettel
a reptér eddigi legnagyobb építkezését adták át. A betonból, acélból és fekete üvegből álló épület két részből áll: a 71 000 négyzetméter alapterületű Pier Süd hangárból (33 schengeni, 15 nem schengeni kapu, 18 beutaztató pult) és egy 76 000 négyzetméteres terminálból (64 check-in pult, 40 check-in automata, 12 biztonság folyosó, nyolc kiutaztató pult, tíz csomagkiadó futószalag).Emellett a „Check In 3″ terminálban helyet kapott még 31 új üzlet és 19 új vendéglátóegység is, köztük a látványkonyhával is felszerelt „Indochine light” ázsiai ételbár és a „deCanto” borbár és borszaküzlet. A „Check In 3″ terminállal tulajdonképpen megduplázódott a bécsi repülőtéren található terminálok alapterülete.
Központi fekvésének köszönhetően a bécsi repülőtér a Kelet-Európa, valamint a Közel- és Távol-Kelet felé irányuló légi közlekedés fontos csomópontja lett. Az új terminál még több kényelmet és biztonságot kínál az utasoknak, valamint minőségi reptéri tartózkodást és gyors utaskezelést tesz lehetővé az egyre növekvő forgalom mellett is.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.