300 ezren a WIZZ Discount Clubban

A Wizz Air nyilvántartásba vette 300 000. WIZZ Discount Club tagját. A program 2011 márciusában indult útjára, és a klubtagok száma azóta folyamatosan növekszik.

A WIZZ Discount Club azokra a hűséges utasokra lett szabva, akik családjukkal vagy csoportosan utaznak, illetve egynél több Wizz Air jegyet vásárolnak évente. A wizzair.com honlapon kiváltható klubtagság minden egyes 2990 Ft-ot meghaladó viteldíjú egy útra szóló járat esetén garantált 2900 Ft engedményt biztosít. A Wizz Discount Clubbal a családok és a baráti társaságok járnak a legjobban, hiszen a klubtagok akár 9 utastárssal együtt is élvezhetik a kedvezményeket. A diszkont jegyfoglalások száma nincs korlátozva, így a klubtagok annyiszor utaznak kedvezményesen, ahányszor kedvük tartja.

Július közepéig 300 000 Wizz ügyfél csatlakozott a WIZZ Discount Clubhoz, több mint 160 országból. A WIZZ Discount Club az Egyesült Királyságban és Lengyelországban a legnépszerűbb, majd Magyarország, Románia, Ukrajna, Olaszország és Németország következik a sorban.

A 300 000. szerencsés klubtag, Stepan Romaniv a Wizz Air iPhone alkalmazásán keresztül csatlakozott a WIZZ Discount Clubhoz. A nyerő klubtag Ukrajnában született és nőtt fel, de jelenleg Londonban él és dolgozik.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.