100 tagúra bővül az Emirates A380-as flottája

November 3-án veszi át az Emirates századik repülőgépét a társaság zászlóshajójának számító A380-as típusból. A flottához kilenc évvel ezelőtt csatlakozott a kétszintes A380-as, azóta több mint 80 millió utast szállítottak ilyen géppel.

A társaság A380-as gépei Afrika, Ázsia, Ausztrália és a Csendes-óceáni térség, Európa, Közel-Kelet és az Egyesült Amerikai Államok több mint 45 célállomására repülnek.

Az A380-as géptípus 2008-as bevezetésével az Emirates a légi iparban elsőként vezetett be számos szolgáltatást, többek között az A380 fedélzeti lounge-ot és a First osztályon elérhető Shower Spat.

Az olyan sikeres újítások, mint például az elektromos ablaksötétítőket felvonultató fedélzeti lounge vitathatatlanul a legnépszerűbb helynek bizonyulnak 40 ezer láb magasan. A lounge-ban még nagyobb, 55 inch-es LCD képernyőkön követhetők a legfrissebb járatinformációk, vagy az élő hír- és sportközvetítések.

A kifejezetten a First osztály 14 utasa számára elérhető Shower Spa – fűtött padlóval, hajszárítóval és spa termékekkel – a bevezetése óta töretlen népszerűségnek örvend. Az Emiratesen kívül csupán egyetlen kereskedelmi légitársaság kínál ilyen szolgáltatást.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.