100 euróért a tengerentúlra

Újabb diszkont légitársaság kínál hosszú távú útvonalat: az izlandi Wow Air már 999 svéd koronáért, vagyis nagyjából 100 euróért szállítja utasait Svédországból Reykjavíkon keresztül az USA keleti partjára. Természetesen az ár egy útra, extra szolgáltatások nélkül értendő.

Egy hónapja mutatkozott be az izlandi fapados légitársaság, a Wow Air, amely a svédországi városok és a Reykjavík közötti forgalom mellett olcsó jegyeket kínál Észak-Amerikába is.

A Wow Air székhelye az izlandi fővárosban van, de közlekedik Koppenhágába és Londonba, valamint Svédországba is.

A gépek a Västerås melletti repülőtérről indulnak Reykjavíkon keresztül, ahonnan átszállás nélkül repülnek Bostonba, illetve a  Baltimore és Washington DC között lévő nemzetközi repülőtérre – írja a Travel News. Västerås repülőtere 100 km-re van Stockholmtól, ahova a svéd fővárosból vonattal és busszal lehet eljutni, körülbelül másfél óra alatt.

Az egy irányba szóló jegy Svédországból Washington DC-be és Bostonba 999 korona, Reykjavíkból 699 korona. Ezen összegek nem tartalmazzák a fedélzeti ellátást és a bőrönd feladásának költségeit sem, mindössze egy ötkilós kézipoggyászt. A járatok tavasztól heti négy alkalommal közlekednek Västeråsról, és a tervek szerint hamarosan további észak-amerikai úti célok is elérhetővé válnak a Wow Air-rel.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.