A nyár ízei a Deák St. Kitchenben

A The Ritz-Carlton Budapest díjnyertes étterme, a Deák St. Kitchen hagyományszerűen minden évben kétszer új, szezonális ételekkel frissíti menükínálatát.

A The Ritz-Carlton Budapest éttermének megújult menüsora többségében magyar alapanyagból készült, és kifejezetten az idényre jellemző ízélményt kínálja az étterembe látogató közönségnek.

Minőség és friss, nyári ízek

A nyári fogások legfőbb jellemzője a minőség, valamint a séfek szenvedélye és szakértelme, amellyel megálmodták és előállították a specialitásokat – mondta Matthew Piercy, a The Ritz-Carlton Budapest Executive Chef-je.

The Ritz-Carlton
Hideg uborka és joghurt leves, Osetra kaviár, retek

A nyár által inspirált menüben az állandó klasszikus kedvencek kiegészítéseként 18 új fogás szerepel. A legmagasabb minőségű alapanyagok mellett fő szempont volt az ízek intenzitása és a kreativitás, amely által a fogások életre keltek.

The Ritz-Carlton
Pirított sertésszűz, libamáj Velouté, árpagyöngy, savanyított hagyma

Az érdeklődők találkoznak majd konfitált kacsacomb és káposztás kocka; kacsamáj mousse és zöldalma; de hideg joghurtos uborkaleves és Osetra kaviárral párosával is. Az étlapról nem maradhatott le a Wagyu oldalas sem, melyet a séfek a zöldborsó többféle variációjával és kolbászhabbal álmodtak meg.

The Ritz-Carlton
Gerbeaud gömb, tejcsokoládé, sárgabarack zselé, sárgabarack homok, sárgabarack sorbet

Gerbeaud gömb, tejcsokoládé, sárgabarack zselé, sárgabarack homok, sárgabarack sorbet. Fotó: turizmus.com

Az új nyári fogások mellett az étterembe látogatók megismerkedhetnek a Deák St. Kitchen frissen bemutatott borkínálatával is. A 40 borból álló menün 24 újonnan választott bor található, Varga Dániel sommelier összeállításában.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.