VígVarjú Étterem

Az étterem a pesti Duna-korzó közepén álló Vigadóban található, amely nemcsak elhelyezkedése, és romantikus építészeti stílusa miatt különleges, hanem múltja miatt is.

Az étteremről:

A klasszicista stílusú Redoute épülete (a mai Vigadó elődje) mindig is a legmagasabb szintű kultúra otthona és a vigasságok helyszíne volt. Ebbe a nyüzsgő, pezsgő térbe költözött be 2017 novemberében a színes, jókedvű és végletekig bohém új VakVarjú családtag, a VígVarjú.
A konyhafőnökünk, Szomodi Zsolt napról napra megújuló finomságokkal készül. Az étlapon a magyar konyha kedvencei mellett nemzetközi ízekkel is találkozhatnak a vendégek, és esténként vacsorájuk mellé élő zongorajátékot is hallgathatnak.

VígVarjú
Az étterem frekventált helyen, a Vigadó tér 2. szám alatt, a Pesti Vigadóban található

Kinek ajánlott:

Családi események, egy előadás utáni finom lakoma, sőt akár külföldi turistacsoportok állomásaként is ideális választás a VígVarjú étterem.
A főbejárattal található galéria 20 fős, ha pedig a vendég elszeparáltan szeretné megtartani családi vagy üzleti eseményeit, 40-50 fős különteremben nyílik rá lehetőség.

Megközelítés:

Az étterem frekventált helyen, a Vigadó tér 2. szám alatt, a Pesti Vigadóban nyílt meg. Parkolási lehetőség: a Vörösmarty garázsban (1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.) a mélygarázs a Deák Ferenc utca felől közelíthető meg. Ezen kívül a Szervita parkolóház (1052 Budapest, Servita tér 8.), az Aranykéz utcai parkolóház (1052 Budapest, Aranykéz utca 4-6.) és az InterContinental Budapest parkolója (1056 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.) áll rendelkezésre.

Info:

Asztalfoglalás: 36 1 426 11 32
E-mail: vigvarju@vakvarju.com
www.vigvarju.vakvarju.com

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.