Park Inn by Radisson Zalakaros

Tavaly nyár közepe óta működik Zalakaros legújabb négycsillagos szállodája, a Park Inn by Radisson Zalakaros.

Első benyomás: Központi fekvésének és a szomszédos Gránit Gyógy- és Élményfürdőnek köszönhetően a Park Inn by Radisson Zalakaros eleve népszerűségre van ítélve. Kellemes plusz, hogy a fürdő közelsége miatt a konferenciára, rendezvényre érkezők a napot egy kellemes, feltöltő wellness-ezéssel, és egy jó masszázzsal zárják.

Park Inn by Radisson Zalakaros
Tavaly nyár közepe óta működik Zalakaros legújabb négycsillagos szállodája

Stílus: Amikor a szállodát kiválasztottam, abból indultam ki, hogy a Park Inn by Radisson ismert márka, így meg is kapjuk azokat a sztenderdeket, amelyek a láncot jellemzik. A hotelbe belépve tényleg megtelik tartalommal a „Színt viszünk az életbe” szlogen: a dizájnban a brandre jellemző színkavalkád, frissesség köszön vissza. Jó volt úgy megérkezni, hogy a barátságos személyzet készségesen reagált, és szimpatikus az is, hogy az egész ház hangulata a színes lendületességet erősítik. Nagyon jólesett, hogy fedett, fűtött folyosón sétálhattam át a fürdőbe, külön belépő nélkül, sőt, egy csak számunkra elkülönített VIP rész is rendelkezésre áll.

Szobák: A 214 standard és 25 családi szoba/lakosztály kialakításában is visszaköszön a kényelem, a frissesség és az otthonosság, ami az én ízlésemhez eléggé közel áll. Kifejezetten tetszett, hogy minden szoba erkélyes, benne nagyképernyős LED Tv-vel, minibárral, saját széffel és egyénileg szabályozható légkondicionálással. A superior lakosztályban jacuzzi és masszázságy is fokozza ezt az élményt.

Park Inn by Radisson Zalakaros
Megtelik tartalommal a „Színt viszünk az életbe” szlogen

Gasztronómia: Számomra a hotel egyik fő vonzóereje, hogy figyel a tudatosan táplálkozók igényeire. Kiemelt hangsúlyt kapnak az egészséges és friss alapanyagok, ezeket igyekeznek helyi gazdaságoktól, biofarmokról beszerezni. Az étlapról a különböző ételintoleranciában és –allergiában szenvedők is tudnak választani, számukra lisztmentes, laktóz-, cukor- vagy tejfehérjementes ételek is belekerültek a kínálatba.
A hotel 250 fős étterme inkább kifinomultabb ételeket kínál, a Korus Barban kávékülönlegességek, desszertspecialitások és snackek fogyaszthatók.

Rendezvényterek: A vidám, színes, tágas terek a rendezvényteremben is tetten érhetők. Praktikus, hogy az oszlopmentes tér rengeteg variációra ad lehetőséget a 400 négyzetméteres, 6 méter belmagasságú, akár 300 vendég fogadására alkalmas, speciális akusztikájú bálteremben. Az előtérhez kapcsolódó, parkosított, zöld kert felé nyíló, félig fedett terasz pedig még otthonosabbá tehet egy megbeszélést.

Park Inn by Radisson Zalakaros
A vidám, színes, tágas terek a rendezvényteremben is tetten érhetők

Összkép: Kellemes, kényelmes, vidám. Zalakaros legújabb hotelje mindent biztosít, ami egy gondtalan pihenéshez vagy egy sikeres rendezvényhez szükséges.

 

90%
Friss, dinamikus élmény
  • Kényelem
  • Design
  • Praktikum
  • Gasztronómia
Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.