Wifiben az élvonalban vagyunk

A Tourism Review nemrég kiadott felmérésében a hotelekben elérhető wifi szolgáltatás minőségét és annak díjmentességét vizsgálta.

A nemzetközi összesítésben hazánk bekerült a legjobb 10 ország közé, ráadásul Budapest 84,4%-os wifi minőséggel Stockholm után a második helyen végzett a városok összehasonlítása során. A vendégek ráadásul 75,8%-ban díjmentesen élvezhetik a szolgáltatást, ami kedvezően befolyásolhatja az utazási döntéseket.

Országos szinten 74,7%-ra értékelték a szállodai wifi szolgáltatás minőségét, valamint ugyanilyen arányú az ingyenes elérés is a magyarországi hotelekben. (http://www.tourism-review.com/infographics/hotel_wifi.jpg)

Hazánk területén a kor igényeivel lépést tartva egyre több helyen biztosítják az ingyenes internet elérést, számos közterület, idegenforgalmi attrakció és szolgáltató figyel a netezni vágyók igényeire. A Magyar Turizmus Zrt. kommunikációjának célja a hagyományos értékek közvetítésén túl Magyarország fiatalos arcának bemutatása.

A társaság kiemelt célja, hogy egyre több fiatal kapjon kedvet hazánk megismeréséhez világszerte, ezért a közösségi oldalak aktív alkalmazása, applikációk fejlesztése és az általa kezelt honlapok folyamatos korszerűsítése révén is sikeresen mutatja be Magyarország innovatív, lendületes arcát

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.