Új iPhone alkalmazások

Az elmúlt napokban újabb légitársaságok, illetve egy szállodalánc is csatlakozott a szolgáltatásaikat iPhone alkalmazásokkal kibővítő turisztikai szolgáltatók táborához.

 

 

Az elmúlt napokban újabb légitársaságok, illetve egy szállodalánc is csatlakozott a szolgáltatásaikat iPhone alkalmazásokkal kibővítő turisztikai szolgáltatók táborához.

Az EL AL utasai számára megint egyszerűbbé vált az élet, legalábbis amennyiben rendelkeznek iPhone-nal, valamint az izraeli légitársaság legújabb alkalmazásával. Az ingyenesen letölthető szoftver akár csoportok számára is gyorsan és könnyedén lehetővé teszi a reptéri check-innt, rengeteg időt megtakarítva ezzel. Az alkalmazás segítségével emellett kiválaszthatók az elfoglalni kívánt ülések a repülőn, a beszállókártya pedig digitális formában érkezik a telefonra, vagy akármilyen e-mail címre. A családi, illetve csoportos foglalás szükségleteire is tekintettel van a szoftver, a teljes foglalás és check-in kivitelezhető egyetlen tranzakción keresztül. A Tel Avivba tartó járatokra az indulás előtt 27-3 órával, a Tel Avivból induló járatok esetén 24-3 órával beszállás előtt vehető igénybe a szolgáltatás.

A lett nemzeti légitársaság is elérhetővé tette iPhone alkalmazását, melynek segítségével könnyebben szerezhet információt az airBaltic járatairól illetve egyéb szolgáltatásairól. Az iPhone és iPad tulajdonosok immár készülékükön keresztül is követhetik az airBaltic menetrendjének legaktuálisabb állapotát, kiváló segítség lehet nyaralás, üzleti út megtervezésében, lehetőséget kínál ugyanis a leggyorsabb, legkényelmesebb csatlakozások megtalálására is. A felhasználó mindezeken felül az egyes járatok állapotáról is információkat szerezhet, azaz megtudhatja mikor szállt fel, mikor érkezik, milyen esetleges nehézségekkel kell szembesülnie. Az alkalmazás jelenleg 9 nyelven érhető el (angol, lett, orosz, litván, észt, norvég, finn, svéd, német).

A Best Western sem tétlenkedett, ingyenes alkalmazása a Best Western To Go nevet kapta a keresztségben. Az egyszerűen kezelhető szoftveren keresztül lebonyolítható a szobafoglalás, emellett azonban kifejezetten az üzleti utazóknak is kínál egy apró, ám annál hasznosabb segédletet. A telefon GPS funkciójának segítségével ugyanis nem csak a szállás intézhető el, de az esetleges találkozók megszervezésére, a teljes napirend megtervezésére is lehetőség nyílik. A felhasználó különféle kritériumok alapján válogathat a hotel közelében található találkozóhelyek közül, majd az alkalmazás el is navigálja őket oda.

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.